Vintermagi

Vi åkte ut en sväng till vår sjö efter dagis idag. Det var fantastiskt vackert, skönt att insupa lite magiskt lugn efter en full vecka av jobb.



Jorden är så himla vacker!

Bak kväll

Ikväll har vi bakat, igen. På senaste tiden har vi bakat ofta, kan det ha att göra med att jag är gravid?? Kanske, kanske inte.  Jag hittat ett recept på hallongrottor som verkade smaskens. (Jag är väldigt svag för just hallongrottor). Jag började baka och då ville Neo göra chokladbollar (hans favorit). Varför inte, när man ändå håller på kan man väl baka lite till. Resultatet blev i alla fall jättegott! MUMSFILIBABA!

Neo hittade ett smart sätt att rulla chokladbollarna i kokos utan att bli för kladdig. Man drar fatet snabbt fram och tillbaka.

GOTT!

SMASKENS!

Salt och peppar

Vi har en second  hand butik precis vid jobbet som har öppet på onsdagar. Vi brukar springa dit på eftermiddagsrasten och titta om det finns något intressant. Idag hittade jag salt och pepparströare i glas som jag blev förälskad i. Jag undrar bara vad man ska ha i den tredje skålen...

Bad

Neo är en riktig liten badkille. Hela badrummet blir blött, men vad gör väl det, nån gång måste det väl ändå städas?


Buzz

Idag tittar vi på Buzz Lightyear, han är cool tycker Neo.

Bebis i magen

Undra när underverket kommer och flyttar hem till oss på riktigt?


Snögubbe

Idag åkte pulkan fram igen och temperaturen låg på plus, det var kramsnö så vi passade vi på och gjorde en stor snögubbe på tomten.


Tomas och Neo sprang omkring som tokar på gatan.

Snyggaste gubben på gatan...

Efter all snö åt vi en närande måltid på McDonalds.

Bullbak

Vi började söndagen med ett stort bullbak. Smaskens!!!

Neo hjälper gärna till. En och annan degbit slinker in i munnen med.

Morbror Tomas

Denna helgen är Tomas och hälsar på, Neo's stora idol. De leker hela tiden och Neo stortrivs. Vi var ute och åkte pulka i förmiddags och det var toppen.


Snölek

Efter dagis lekte vi loss i snön innan vi gick in.


Fotografering

I helgen fotade jag min kompis Ida och hennes Christian. Här är ett litet urval av bilder vi tog.



Hittade leksaker

Neo och hans farmor hittade en liten gubbe på lekplasten för ca 1,5år sedan. Han ser ganska elak och arg ut men Neo gillar honom. Neo har inte lekt med honom på ett tag men hittade honom idag långt ner i leksakslådan.


Gamla leksaksbilar

Neo har fått Jespers gamla leksaksbilar. De är väldigt populära. Jag tycker även de är väldigt vackra att titta på.



Röd-orange-gul.

Ögonklet

Äntligen måndag och dagis igen för Neo. När vi lämnade honom i morses kändes det som han längtat efter sina kompisar. Åkte till jobbet som vanligt, men vid 10tiden ringde dagis: det verkar som Neo fått ögoinflamation, igen. Det var bara att kasta sig i bilen och hämta pluttisen. Farmor, en klippa i nöd, tog hand om Neo resten av dagen. Det blev mest TV-tittande under kvällen för lilleman. Barnkanalen gick varm, och idag funfgerade den utan problem. Vår antenn sitter lite fel så det är inte alla dagar 1:an, 2:an och barnkanalen fungerar. Men det räcker väl med 4:an. Förr i tiden hade man ju bara två kanaler och det var ingen som klagade...

Neo framför TV'n...

...djupt koncentrerad.

Hemkommen

Neo har varit hos mormor och morfar några dagar. Idag skjutsade de hem han igen. Åhh, va mysigt med den lille busen hemma igen. Någon som pratar i örat hela tiden, aldrig vill gå och lägga sig, och tar all uppmärksamhet. Härligt!Jesper och Neo på prommenad
Neo och Jesper på promenad

Jag får inte skjuta på, pappa står aningen högre i kurs, undra varför??
Jag får inte skjuta på, pappa står högre i kurs. Undra varför??

Kärlek

Stora kärleken o jag några minuter efter han friade 14 juni 2005. Det blev denna tavla.

Up and running

Nu är det inte långt kvar...


RSS 2.0